Uitwisselen medische gegevens: Toestemmen of Weigeren

Voor het uitwisselen van uw medische gegevens met de artsen van de huisartsenpost of en EHBO is uw toestemming vereist. Geef bij de assistentes aan of u hiervoor wel of geen toestemming geeft, of regel dit via:

Online toestemming geven

Om zorgaanbieders te ontlasten en als service voor zorgconsumenten ontwikkelt de VZVZ een website, waar zorgconsumenten hun toestemming online kunnen regelen. Deze website is beschikbaar en zal via diverse media onder de aandacht van zorgaanbieders en zorgconsumenten gebracht worden.

Wij bevelen aan hierop positief te antwoorden zodat bij problemen met uw gezondheid de dienstdoende huisarts of EHBO arts in ons systeem kan inloggen. De dienstdoende arts krijgt dan niet alle consulten te zien, maar wel de zg. 'professionele samenvatting': medicatie en contraindicaties zoals een hartinfarct in het verleden of allergieën. Heeft u bezwaar tegen inzage, maak dan toch deze keuze op bovenstaande website bekend!

 

Alle informatie die u moet weten over het landelijke patiëntendossier en het schakelpunt zijn te vinden op de website van de VZVZ.

terug naar Praktijkinformatie

 

Contact


P. Staal, huisarts
en antroposofisch arts

Cornelstraat 1
5037 EZ Tilburg

Telefoon: 013 4682997

kies 1: voor de Spoedlijn
kies 2: voor de Receptenlijn
kies 3: voor de Assistentes

Fax:
013 4689762

Routebeschrijving