Cocky van Schoonderwalt

Cocky van Schoonderwalt

Antroposofisch Uitwendig Verpleegkundige

Cocky is sinds september 2017, op de dinsdagen, werkzaam binnen De Linde als Verpleegkundige Antroposofische Zorg voor de Uitwendige therapieën.
Na het HBO-Verpleegkunde heeft ze vooral gewerkt binnen het werkveld van de psychiatrie en in de laatste jaren o.a. in de verpleeghuiszorg.
Door de behoefte zichzelf in haar beroep verder te willen ontwikkelen, het zoeken naar verdieping en mogelijkheden, is ze de Voortgezette Opleiding Verpleegkunde vanuit de Antroposofie gaan volgen, die ze in december 2016 heeft afgerond.
Een kostbaar goed: de ander te mogen ontmoeten, het zoeken naar de vraag die gesteld wordt, het zoeken in de plantenwereld, de wereld van de metalen of bij andere substanties, naar datgene wat de ander kan helpen en ondersteunen om weer verder op pad te kunnen gaan.
Bij de uitwendige therapieën worden deze kwaliteiten aangeboden via de huid. Dit middels de ritmische inwrijving of via wikkels en kompressen m.b.v. plantenoliën, etherische oliën, kruidenaftreksels of minerale substanties.

Cocky is getrouwd en heeft drie kinderen; twee volwassen, studerende meiden en 1 meisje nog op de basisschool.

Ze is bereikbaar op telefoonnummer: 06-11056523, of via e-mail: rodezonnehoed@onsmail.nl

 

terug naar Medewerkers

Contact


P. Staal, huisarts
en antroposofisch arts

Cornelstraat 1
5037 EZ Tilburg

Telefoon: 013 4682997

kies 1: voor de Spoedlijn
kies 2: voor de Receptenlijn
kies 3: voor de Assistentes

Fax:
013 4689762

Routebeschrijving